CYTAT(ErtO @ Apr 15 2008, 03:43 PM)

No to ja mam jeszcze pytanko odnosnie wgrywania tego na flasha. Czy moge usunac pliki, ktore beda podmienione, z f:0/vsh/resource , po czym wklejc do tego folderu zawartosc z paczki ze spolszczeniem ?
Mozesz i tak,jednak jesli w tym momencie PSP ci sie wylaczy to nie wejdziesz do XMB(tzn moze i wejdziesz ale cos nie ebdzie gralo np.biale tlo,brak menu,brak czcionki etc),wtedy bedziesz musialk przez recovery jeszcze raz wsio wgrywac

CYTAT(Mateusz641 @ Apr 17 2008, 06:18 PM)

Ja mam następujący problem podczas wgrywania spolszczenie i spolszczenia v2, zawsze wyskakuje błąd CRC przy kopiowaniu któregoś z plików, wie ktoś co jest grane?
Za malo miejsca na Flash0,wywal pliki z folderu DIC,uzyj
TEJ PACZUSZKI(wklej te pliki do fonts na flash0-TYLKO KOPIE ZROB!) i wtedy wgrywaj spolszczenie
A jak dalej nie pujdzie to usun te pliki ktore podmieniasz i wklej te od spolszczenia
CYTAT(padens @ Apr 17 2008, 08:11 PM)

a umnie po podmianie foldru mam brika co sie okazało no niepełny był i niemam kopi zrobionej teraz chyba tylko folder z pełną zawartością dał by rade mam 3.90M33
Pobierz
ta paczuszke i dograj te pliki ktore wywaliles
na wszelki wypadek z tej paczuszki od razu wywal recovery.prx bo jak go uszkodzisz to tylko pandorka uratuje
PS.PAMIETAJCIE,PRZY ZABAWACH W FLASH0 NAJLEPIEJ MIEC PODLACZONA LADOWARKE
nie zaszkodzi a moze uratowac